+ 0 km 0
Офиси гр. Варна - image 1
Описание
Здравейте, днес от ‘’РЕАЛТОР БГ’’ Ви предлагаме за продажба, цял етаж с офиси.Сградата е офис сграда находяща сев гр.Варна ,ПЗ Метро.Подходът към сградата е много удобен,пътят е асфалтиран.Офисите са разположени на етаж 3 от пет етажа.Сградата е масивна монолитна.
Офисите са с обща площ 424 кв.м. Обособени са като самостоятелни обекти. Като площа на всеки един от тях е както следва: Офис 1- 43.13 кв.м, Офис 2- 39.20 кв.м, Офис 3 - 55.84 кв.м, Офис 4 - 41.03 кв.м, Офис 5 - 62.44 кв.м, Офис 6- 42.94 кв.м,Офис 7 -46.46 кв.м, Офис 8- 48.49 кв.м. Офис 9- 44.43 кв.м.
Офисите са завършени еднотипно.Подовите настилки са от естествен ламинат от широкопрофилни елементи.Стените са измазани и боядисани с латексова боя.Таваните са окачени тип’’АРМСТРОНГ’’.Дограмата е алуминиева със стъклопакет.Входните врати са дървени.Осветлението е изпълнено вградени луминисцентни осветителни тела.На етажа има три тоалетни.Които са изградени с теракотени плочки.Стените са облепени с фаянсови плочки.Таванът е облепен с влагоустойчив гипсокартон.Помещенията са оборудвани със стандартна санитарна керамика.
Сградата разполага със централна климатизираща система,алармена система,видеонаблюдение.Има паркоместа. Сградата е построена 2007г.
Една част от офисите са с наематели.Някои от офисите са обзаведени.
Обявената цена е без ДДС!
  • Добавена в 11:25, 17 септември 2020
  • Преглеждания:680
  • Номер на обявата: 110250929
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Метро, гр. Варна, Област Варна

За нас
Здравейте,РЕАЛТОР БГ ЕООД е юридическо лице регистрирано в Търговския регистър ,което се занимава със сделки с недвижими имоти.На пазара на имоти сме от 2014г.
Екипът ни се състои от квалифициран персонал от търговци и юристи.Работим с имоти в района на гр.Варна,гр.Бургас и гр.Банско.Основната ни цел освен намирането на точния имот за нашите клиенти, са и зачитане на ценностите и добрия морал,както в бизнеса ,така и в отношенията с хората.
Ние от екипа на РЕАЛТОР БГ си обичаме работата и я вършим с удоволствие.
Прочети още

Обяви на потребителя Реалтор БГ