+ 0 km 0
Къща с басейн с. Лозенец - image 1
Описание
Здравейте предлагаме Ви къщи във Вилно селище, което се намира в землището на с.Лозенец,разположено на хълмовете над
селото, откъдето се открива неповторима гледка към морето и Странджа планина. Непосредствената му близост до морето и планината, както и изключително благоприятният климат, го правят подходящо за почивка целогодишно.

Разположено е на площ от 18 000 кв2 и се състои от 33 бр. еднофамилни къщи със собствени дворни места, разделени на 4 типа. В зависимост от типа , площта на къщата варира от 120 до 189кв2

Къщите са изключително комфортни, изработени от висококачествени материали, много добре топло изолирани и снабдени с камини. Предназначени са за целогодишно използване.

Всяка къща се намира в собствен озеленен двор с автоматична поливна система, Разполага със закрита тераса с барбекю и прекрасна панорамна гледка към морето и планина Странджа.


В центъра на селището има голям плувен басейн и много място за релакс.
Свободните къщи са отбелязани е червено.
Дом Тип 2 ,която се състои от просторна дневна с кухня, три спални с две бани и една тоалетна за гости,тераса с барбекю площ 189 кв.м и двор с площ 500 кв.м. - 180 000 евро напълно обзаведена.

Дом Тип 1’която се състои от просторна дневна с кухня,две бани, три спални,балкон, закрита тераса и двор с площ 300 кв.м.Къщата разполага и с камина,която отоплява както дневната,така и всички стаи на втория етаж посредством въздуховоди. Площ 139 кв.м – двор 300 кв. м - Цена 145 000 евро.

Дом Тип 1’(139 кв.м) - со двора 200 кв. м - 155 000 евро полностью меблирован

Дом Тип 4 Застроената им площ е 150 м2. Състоят се от просторна дневна с кухня и трапезария, три спални, три бани, покрита тераса с барбекю, от която се открива страхотна паронама към морето. Всяка от тях има самостоятелен двор с площ от 500 м2 . Всички къщи са снабдени с френски камини и автоматични поливни системи. ЦЕНА - 180 000 евро
  • Добавена в 11:44, 10 август 2020
  • Преглеждания:160
  • Номер на обявата: 99224749
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Лозенец, Област Бургас

За нас
Здравейте,РЕАЛТОР БГ ЕООД е юридическо лице регистрирано в Търговския регистър ,което се занимава със сделки с недвижими имоти.На пазара на имоти сме от 2014г.
Екипът ни се състои от квалифициран персонал от търговци и юристи.Работим с имоти в района на гр.Варна,гр.Бургас и гр.Банско.Основната ни цел освен намирането на точния имот за нашите клиенти, са и зачитане на ценностите и добрия морал,както в бизнеса ,така и в отношенията с хората.
Ние от екипа на РЕАЛТОР БГ си обичаме работата и я вършим с удоволствие.
Прочети още

Обяви на потребителя Реалтор БГ