+ 0 km 0
Кафе сладкарница гр. Варна - image 1

Кафе сладкарница

145000 €
Описание
Здравейте днес от екипа на ‚‘РЕАЛТОР БГ ‚‘ВИ предлагаме за продажба напълно оборудвано, функциониращо заведение, което се намира в ТОП центъра на града, в една от преките на пешеходната зона на бул. Княз Бoрис I-ви.

Имотът е разположен на партерния етаж в нова, представителна сграда и има директен достъп от търговска улица. Работи като кафе-сладкарница с категоризация три звезди. Капацитетът на настаняване е 30 места (26 закрити и 4 открити места). Откритите римски разкопки в близост са атракция за посетителите и туристите на града. Има възможност да се организират интересни културни мероприятия, клубни срещи.

Към имота принадлежат 27, 37 кв. м идеални части от общите части на сградата.
  • Добавена в 11:25, 17 септември 2020
  • Преглеждания:1473
  • Номер на обявата: 115337308
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Варна, Област Варна

За нас
Здравейте,РЕАЛТОР БГ ЕООД е юридическо лице регистрирано в Търговския регистър ,което се занимава със сделки с недвижими имоти.На пазара на имоти сме от 2014г.
Екипът ни се състои от квалифициран персонал от търговци и юристи.Работим с имоти в района на гр.Варна,гр.Бургас и гр.Банско.Основната ни цел освен намирането на точния имот за нашите клиенти, са и зачитане на ценностите и добрия морал,както в бизнеса ,така и в отношенията с хората.
Ние от екипа на РЕАЛТОР БГ си обичаме работата и я вършим с удоволствие.
Прочети още

Обяви на потребителя Реалтор БГ